Képzések

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Magyarországon egyedülálló módon, nyitottan reagálva a legújabb kihívásokra indítja el food design képzését. Első körben felnőttképzési portfólióját bővíti, hogy az érdeklődők e speciális területen is tovább tudják képezni magukat.

Tálalás design
kezdés: 2019 szeptember 28.

A nemzetközi vezető gasztro-vállalkozások alapeleme a tálalás és a környezet összhangja. A kurzus célja olyan tervezői eszközök tanítása a tálalásban érdekelteknek, amivel tálalásuk minőségét és annak koncepcionális hatékonyságát magasabb szintre emelhetik.

Business chef

A hazai piacon egyre több a gasztro sikertörténet, amelyek esetében a design tudatos használatára is külön figyelmet fordítanak, meghatározó elemmé emelve azt a projektben. A kurzus célja, hogy valódi példákon keresztül bemutassa és eszközöket adjon a hatékony üzletfejlesztéshez.

Gasztro projektmenedzser

A specializált képzés egyszerre tartalmaz designhasználatot előtérbe helyező modulokat és a sikeres üzleti építkezést segítő tartalmakat. A kurzus során olyan szakembereket képzünk, akik komplex rálátással rendelkeznek egy gasztronómiai vállalkozás minden elemére.

  • Képzések
  • Képzések
  • Képzések
  • Képzések